Ieri, de exemplu, am fost în stare să se confrunte cu 73 kg de nivel superior ca Orujov și Mogushkov.

por | 12 abril, 2019

Privire de ansamblu salut la începutul formării în Nymburk OPORTUNITATEA „Nymburk este întotdeauna bine – a spus Edwige Gwend – atunci având în vedere că în curând vom participa la Grand Slam în Yekaterinburg suntem, de asemenea, de gestionare pentru a intra in forma potrivita.“ „Sunt fericit să fiu aici – a spus Maria Centracchio – acest curs, la fel ca toate OTC, este o ocazie importantă de a discuta cu sportivi de nivel înalt și apoi a îmbunătăți. Lucrarea continuă în mod regulat, este greu, dar necesar. ” „Mă bucur că la această etapă – este, de asemenea, Manuel Lombardo – Lucrez din greu în curs de pregătire pentru întâlnirile viitoare.

Ieri, de exemplu, am fost în stare să se confrunte cu 73 kg de nivel superior ca Orujov și Mogushkov. Următoarea numire pentru mine la Tbilisi, așa că nu sunt eu de economisire și mă simt că locul de muncă este cea corectă “. climat relaxat între băieții, de aici de la stânga Biagio D’Angelo, Salvatore D’Arco, Giovanni Esposito îndrăznind Ultima sâmbătă, cu toate acestea, Andrea Regis are un al treilea loc frumos în cele 81 kg în Open European de la Varșovia (291 sportivi, 35 națiuni).

Patru victorii cu Naor Mamistvalove (Israel), Robert Rajkai (Ungaria), Naim Huseynov (Azerbaidjan) și Dmitrijs Fedosejenkovs (Letonia), în timp ce semi-finala împotriva croat Dominik Druzeta a fost un pic indraznet, deoarece Andrea a făcut ippon și impuls este rulat cu croat care a luat imobilizare. Din păcate, ippon mai târziu a fost corectată pentru a waza și Regis Ari a fost învins. „Am pierdut un cap mic“ – a spus Regis -. Ippon, după care am fost dat și apoi luat“ În medalia de bronz a se potrivi o altă victorie, total abandonează odată sull’azero Afig Safarli. „Sunt foarte fericit pentru această medalie – a adăugat el -. Sper că îmi dă o șansă de a concura la cele mai înalte niveluri și, astfel, au posibilitatea de a ricavarmi un spațiu într-o categorie care, în Italia, este deja foarte plin, cu atât de mulți sportivi puternici“ Imposibilul provocările Fabio Basile: aici se confruntă, Ceko Lukas Krpalek, aur la Rio ca el, dar în cele 100 kg, acum trecut peste 100 kg Grand Prix-ul de vineri până duminică, în timp ce Grand Prix este programat la Marrakech (Maroc) , unul dintre cei din stânga „deschis“ pentru participare gratuită de către Direcția tehnică Națională și șaisprezece italieni sportivi care, la rândul său, va căuta un rezultat și apoi aspiră la cele mai înalte niveluri.

Acest lucru este Diego Rea (60), Matteo Piras (66), Leonardo Casaglia, Emanuele Bruno (73), Domenico Di Guida (90), Francesca Giorda, Sofia Petitto (48), Giulia Pierucci, Martina Castagnola (52), Martina Lo Giudice (57), Carola Paissoni, Alessandra Prosdocimus (70), Melora Rosetta, Linda Politi (78), Elisa marchio, Eleanor Geri (78). Alți sportivi italieni, bine 55, va fi angajată în schimb pe același week-end în Uster, Elveția, la un’European Senior Cup, cu 371 de sportivi din 26 de națiuni. Enzo de bani © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

19 ianuarie 2019 – Milan Kriechmayr Vincent a câștigat Wengen în jos, a cincea rundă a Cupei Mondiale în specialitate. Austriacul a precedat Beat Feuz acasă eroul 14/100 și norvegian Aleksander Kilde de 26/100; Aksel Lund Svindal patra de la 52/100. Cel mai bun dintre italieni a fost Emanuele Buzzi, 6 ° la 80 de cenți, cel mai bun rezultat de carieră.

Dar Sappada a fost rănit imediat după trecerea linia de sosire și a încheiat sezonul de aici. Christof Innerhofer este nouă la 1 “06, Dominik Paris 11 ° până la 1” 27. KRIECHMAYR – Pentru Kriechmayr este a patra victorie a carierei, a doua pantă după aceea de la sfârșitul sezonului trecut in Are Cupa Mondială.

Austriacul, 27, a fost sârguincioși în partea superioară, iar între Hundschopf Kernen-S, și-a făcut o diferență în intindere finală a Lauberhorn urmări, interpretând curbele care conduc sosire. Kriechmayr demis de la primul loc marele favorit al cursei, Beat Feuz, care a câștigat deja de două ori în Wengen clasic. Locul al treilea a mers în Norvegia.

Dar eu nu cuceresc obișnuit Svindal sau Janrud – Elveția nerecunoscut închisă la 2 „11 în spatele câștigătorului – dar Aleksander Kilde, care cu bib numărul 17 pune de fapt capul în fața Kriechmayr până la ultimul intermediar, și apoi aproape cu 26 / 100 târziu. salvare Emanuele Buzzi după accidentul de la linia de sosire: sezon peste. Ap Buzzi, BUCURIE SI Ghinion – Emanuele Buzzi îmbunătățește, dar epilogul este nefericit.

24 de ani Sappada, cu numărul 25 bib, este cea mai buna cursa din cariera sa și închide al șaselea 80/100 din Kriechmayr, dar după linia de sosire alunecă și se blochează în saci de protecție parterul. Cursa a fost întreruptă pentru un albastru de flascscore salvare. Diagnosticul este teribil: fractură platou tibial a piciorului drept, a terminat sezonul.

Buzzi a rănit deja piciorul drept la ultimul anului finale sunt, dar au descurcat cu edem. În zilele următoare vor fi operate, spune Fisi, după o anchetă pentru a verifica stabilitatea ligamentelor genunchiului răniți. celălalt albastru – Dominik Paris a plătit chiar și o dată indecizie la Kernen-S, bobina care, în trecut, a adus întotdeauna probleme și că, joi, la proces, dar a jucat în cel mai bun mod: ieșirea din S la 75 km / h nu a permis 29 de ani de la Val d’Ultimo pentru a aduce viteză în secțiunea următoare, mai puțin abrupt. Mai precis și mai rapid în întinderea crucială a rasei Christof Innerhofer, care a ieșit de la S la 85 km / h și a fost convingătoare partea finală, cu toate acestea, fără a avea posibilitatea de a se apropia de podium. Mâine va avea loc în Wengen slalom: incalzeste la 10.15 si 13.15. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

03 august 2015 – Milano podiumul final al Turului Italiei. Bettini, care urmărește Turul Italiei ce sa ma uit? Și ce sunt sportivii cei mai influenți? Sau cele mai cunoscute echipe? Și cine vorbește mai mult din Giro? Este, de asemenea, la aceste întrebări în care căutarea Repucom vrea să dea răspunsuri prin orientarea expunerea mass-media și percepția ediției entuziaști 2015.

TV – Acoperirea globală de televiziune a fost de 2.253 ore, dintre care 309 dedicate pieței italiene. Numărul total este de spectatori care au participat la Tour a fost de 93 milioane de euro. Creșterea de acoperire de televiziune a fost aceea a așa-numitelor etape „mixte“, opt din 21.

Cu toate acestea, au fost munți etape pentru a provoca cel mai mare interes, cu o audiență medie de 7,5 milioane de euro și al XX-lea, ajungând la Sestriere este care a înregistrat vârf de interes, 8,6 milioane. rețelele sociale – plimbare preferată de către entuziaști italieni este Giro, cu 91% din voturi, urmat de Tour de France, cu 84%, Cupa Mondială, cu 80% până la 55% și Vuelta. Cel mai cunoscut este echipa Astana, cu 42% din opțiunile, urmat de Movistar la 39%, echipa Sky Lampre la 37% și 35%. Din punct de vedere al rețelelor sociale Alberto Contador triumfă cu 952.000 de fani pe Twitter si 833,000 prieteni pe Facebook. În cele din urmă în timpul Giro cele mai multe discuții între fanii au avut loc pe Twitter: protagoniști ai discuțiilor au fost de 71% bărbați, 41% italieni și vârsta de 35 de ani (83%) peste. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

11 februarie 2019 – Milan Marek Hamsik, 31 de ani: mutarea lui la Dalian a devenit un caz. Getty senzațională cu privire la problema legată de transferul în China de către Marek Hamsik. Problema ar fi intervenit, de asemenea, Carlo Ancelotti, cu un fel de ultimatum Dalian, precum și a spus Mattia Grassani, avocatul fotbal Napoli, vorbind la Radio crc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.